2022. november 16., szerda

Napi felülről:

„Hiszen mindenki, aki az Istentől született felülmúlja a világot, és ez a győzelem, amely győzedelmeskedik a világ fölött, a mi hitünk.”

János első levele 5. rész 4. vers*

Áldott szerdát, hittel teljes, győztes és a jelenvaló világon túllátó szívet kívánok minden testvérem számára!

Soha ne nézd le a hit erejét, hiszen történelmet, világot átformáló erő lehet, ha megfelelően használják! Ennél is fontosabb, hogy az Istenbe vetett hited hatalmát, lehetőségét ne becsüld le, mert ebben van a győztes életed kulcsa! Addig, amíg egyedül küzdesz a világban, csak egy tovatűnő csepp vagy az élet tengerében, de ennél többre születtél, mert az Örökkévaló különleges és kiváltságos helyzetet teremtett számodra Jézus Krisztusban. Istennel együtt haladni, harcolni és boldogulni ez a hit lényege és erőforrása. A jelenvaló világ egyszerre hordozza a teremtettség szépségét és a gonoszság jelenlétét is, ezért nem adhatod át és meg magadat hatalmának, befolyásának. Túl kell látnod, felül kell emelkedned a nehézségek hegyein, de ez csak a hit szárnyaival lehetséges, amelyek egészen a mennyei magasságig emelhetnek, ahová meghívást kaptál. Ez a győzelem nem mások felett aratott sikereidről szól, hanem az életed célba érkezéséről. Isten megtett érted mindent, ami ehhez szükséges, most rajtad a sor, hogy élsz-e vele?

Mennyei Atyám, köszönöm csodálatos tervedet az életemmel és hálát adok, hogy a benned való hit a győztes életem alapja!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!