2022. március 21., hétfő

Napi felülről:

„Örüljenek és örvendezzenek benned mindazok, akik téged keresnek! Akik szabadításodra vágyódnak, hadd mondhassák mindig, hogy nagy az Úr!”

40. zsoltár 17. vers*

Áldott hétfőt, megújuló bizalmat és reménységet kívánok minden testvérem számára!

Vannak napok, időszakok, amelyek kifejezetten nem kedveznek az örömvirágjaink számára. Amikor naponta kapunk, olvasunk és hallunk lehangoló, elszomorító híreket, amikor mi magunk is megtapasztaljuk a nehézségek fokozódását, ráadásul csak mélyülnek az árkok, épülnek a falak ember és ember között, akkor inkább üvöltenénk lelkünk fájdalmában, és a szívünk sír a békesség után. Ez teljesen normális, egészséges válasz erre a sok bajra, gonoszságra, de nem szabad ennyivel beérni, mert belebetegszünk, és képtelenek leszünk őszintén szeretni, és szívből segíteni. Az emberi erőforrásaink kimerülhetnek, de nem pótolhatatlanok! Az Örökkévaló megnyitotta számunkra mennyei tárházát Jézus Krisztus által, ahol a lelkünket szünet nélkül várják és fogadják, mert ami itt a földön hiánycikk lett, az nála beszerezhető, ráadásul a lehető legjobb minőségben, személyre szabott kivitelben. A békesség, biztonság és öröm ínséges idején, keressük, kérjük és igényeljük a felülről kapható erőt, és a szabadítást a gúzsba kötő félelmek alól!

Mennyei Atyám, lelkem öröme, békessége és biztonsága benned van és ott is képes megújulni!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!