2021. szeptember 13., hétfő

Napi felülről:

Mert állhatatosságra van szükségetek, hogy Isten akaratát cselekedjétek, és így beteljesüljön rajtatok az ígéret:

Zsidókhoz írt levél 10. rész 36. vers*

Áldott hétfőt, állhatatos, kitartó odaszánást a jóra, és az ígéretek beteljesülésének örömét kívánom minden testvéremnek!

A tempó egyre gyorsul. A gépeink, eszközeink lerövidítették az utakat, összekötöttek bennünket távoli helyszínekkel, és sokféle feladatot elvégeznek helyettünk, de ezáltal az életünket is egy felpörgetett ritmusra állították át. Mivel nem fáradnak, nem alszanak, legfeljebb csak lemerülnek és elromlanak legnagyobb bosszúságunkra, ezért nincs megállás. Nem egyszerűen napra készeknek, hanem percre készeknek kell lennünk, ha nem akarunk lemaradni vagy kimaradni valamiből. Meg kell találni azt az egészséges módot, hogy képesek legyünk kiszakadni ebből a rohanásból és mi uralkodjunk felettük és ne ők rajtunk. Lenni kell olyan időszakoknak minden héten, amikor elszakadunk ezektől a kötöttségektől, mert csak így leszünk szabadok a zsarnokoskodásuk helyett. A mennyei Atya időszámítása és tervei azonban egészen más világba vezetnek bennünket, ahol a türelem, az állhatatosság és kitartó szeretet az óramutatók. Nem az győz, aki rohan, hanem aki átölel! Nem az kap dicséretet, aki állandóan pörög, hanem az, aki állhatatosan felemel és bátorít! Isten megannyi ígérete vár még ránk, hogy beteljesedjen, soha ne tévesszük el az ehhez vezető utat!

Mennyei Atyám, köszönöm azt a hihetetlen türelmet, amellyel körülveszel és átölelsz!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!