2021. november 18., csütörtök

Napi felülről:

Lelkem utánad sóvárgott az éjszakában, bensőmben élő szellememmel együtt. Téged kereslek folyamatosan hajnalig, hiszen ítéleteid igazságosak a földön, megtanulhatják ezt a világban élők.

Ézsaiás könyve 26. rész 9. vers*

Áldott csütörtököt, a lélek őszinte és tiszta vágyát és a megértés örömét és bölcsességét kívánom minden testvérem számára!

Minden vágy, ami Istenhez fordítja szívünket, minden sóhajtás, amely a menny után kívánkozik, minden őszinte lélek, aki a Mindenható igazságát keresi és várja, különlegesen áldott, mert felfelé vezeti életünket. Vannak gondok, terhek, amelyek miatt álmatlanul forgolódunk az éjszakában. Betegségek, fájdalmak, amelyek szinte lehetetlenné tehetik a nyugodt pihenést. De ennek az ellenkezője is valóság lehet, amikor a lelkünk és bensőnk olthatatlan vágyódással kívánkozik az Úr jelenlétébe, valóságába, még éjszaka is, akár álomban, akár éberen. Megismerni, megérteni és benne élni a mennyei Atya igazságos döntéseiben a szívünk igazi élettere. Nem sajnálatra méltó az az ember, aki többre becsüli Isten országát, minden más gazdagságnál, vagy sikernél, mert ő választotta a jó részt, azt a kincset, ami betöltheti az egész napját és a teljes életét, még a test halálán túl is. Nem viszonzás nélküli az a vágy, az a szeretet, amellyel az Örökkévalót keressük, hiszen Ő már lépett felénk, kinyújtotta segítő kezét felénk, hogy ne csupán a földet, de a mennyet is megossza velünk!

Mennyei Atyám, hozzád vágyódom, veled szeretnék élni minden nap!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!