2021. augusztus 2., hétfő

Napi felülről:

Akkor az Örökkévaló esőt ad vetésedre, áldott esőt vetőmagodra, s a föld gazdagon terem. Kenyered tápláló lesz és bőséges, még jószágaid is dúsfüvű, tágas mezőn legelnek.

Ézsaiás könyve 30. rész 23. vers*

Áldott hétfőt, bőséges gyümölcstermést, hálás szívet és tágas határokat kívánok minden testvéremnek!

Mennyi áldás, hálaadás és micsoda bőség a következménye, amikor a Teremtővel együtt haladunk, igazodunk az időzítéséhez és figyelünk az útmutatására. Amikor nem csupán anyagi céljaink vannak, hanem az Isten országának és igazságának keresésére, építésére szánjuk oda magunkat. Amikor félre téve az aggódást és a félelmeket, fáradságot nem kímélve reménységgel vetjük el a jóság és szeretet apró magjait. Egy mosoly, egy apró szívesség, egy nem várt segítség, néhány bátorító és bíztató szó, amelyeket továbbadva, elültetve Isten munkájával karöltve életek változhatnak meg, emberek nyerhetik vissza a jövőjüket és lelket tápláló gazdagság lesz a jutalom. A mennyei Atya tervei csodálatosak, ezért annyira fontos megismerni és alkalmazni azokat a mai napon is. A helyünkön lenni, nem elmenekülni, elbújni és megalkudni a reménytelenséggel, hanem küzdeni, hogy legyen mit megáldania az Örökkévalónak és legyen annyira gazdag a szívünk, hogy jusson belőle másoknak is.

Mennyei Atyám, terved tökéletes, akaratod felemelő és szereted hűséges! Segíts, hogy veled együtt induljak, vessek és arassak is!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!